KBO VELSEN

Krachtig, Betrokken, Ondernemend

WELKOM BIJ

Welkom op de website van KBO Velsen, die in eigen beheer wordt onderhouden.


KBO Velsen is sinds eind 2018 een zelfstandige vereniging met eigen statuten en is tot en met 31-12-2022 lid van de landelijke bond KBO-PCOB.

KBO Velsen heeft ruim 1.200 leden die in leeftijd varieren van 50 tot zo'n 100 jaar.


Per 01-01-2023 heeft onze provinciale afdeling KBO Noord-Holland zich afgesplitst van de landlijke organisatie. In onze WegWijzer september 2022-7 vindt u een uitgebreide verklaring.


De hoofddoelstelling van KBO is BELANGENBEHARTIGING op de gebieden veiligheid, wonen, koopkracht, zingeving en digitalisering.

Daarnaast bieden wij onze KBO leden kortingen aan voor verzekeringen en diverse andere producten. Maar ook van groot belang zijn de verschillende activiteiten die binnen onze afdeling worden georganiseerd en van de diverse mogelijkheden  van hulpverlening. U vindt een en ander elders op deze site.

Verder is KBO Velsen voor vele leden een mogelijkheid om prettig en aangenaam vrijwilligerswerk te doen in het belang van de leden en natuurlijk om elkaar te ontmoeten, al of niet met gezamenlijke activiteiten.


Wanneer u verder kijkt op onze website ziet u meteen waarom zoveel mensen lid willen zijn van onze vereniging.

U ontdekt dan:

  • Solidariteit en de kracht van het getal
  • Hulp bij belastingaangiften en bij computerproblemen
  • Kortingsregelingen
  • Goede voorlichting
  • Vrijwilligerswerk
  • en vele, diverse activiteitenDe website kbovelsen.nl is in eigen beheer opgezet, wordt door eigen bestuursleden onderhouden zonder enige vergoeding daartoe. De hosting van de website is sinds kort ondergebracht bij One.com. Alle gebruikte foto's zijn verkregen van leden of rechtenvrij opgehaald van website Pixabay of One.com